Bescheiden poes Viva zoekt een baasje

Het asieldier van de week is Viva, een mooie bescheiden poes, geschatte geboortedatum september 2017. Viva valt onder de categorie angsthaasjes, maar Viva is goed bezig in haar socialisatieproces. Ze loopt regelmatig door het verblijf en ze laat zich ook aaien door de vrijwilligster.

Viva is niet echt geïnteresseerd in de andere katten in het verblijf, daarom is het misschien beter dat ze alleen geplaatst wordt. Viva is nog echt op ontdekkingstocht wil jij haar daar in helpen? Viva zit op dit moment bij deze vrijwilligster in pleeg, je kan haar daar bezoeken. Mail voor info admin@hokazo.nl. of bel 0413 26 05 46.

Hokazo Nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo is op zoek naar mensen die thuis moederloze kittens, zwangere poezen en/of poezen met kittens kunnen opvangen. Vooral voor de allerkleinste, moederloze kittens is het asiel nauwelijks een optie. Zij moeten met de fles worden grootgebracht en vragen veel zorg en aandacht. Maar ook voor kittens met moeder en iets oudere moederloze kittens is een pleeggezin van levensbelang. Ze worden veel socialer en aanhankelijker en komen nauwelijks in aanraking met ziekteverwekkers van buitenaf. Hun plaatsings- én overlevingskansen zijn dan ook veel groter. Wil je helpen? Meer info: begeleiding@hokazo.nl.

Source

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*